tisdag 26 juni 2018

Hajstorp

Jag upplever att jag numera har full koll på de bästa och trevligaste platserna att övernatta på. Nu vet jag att så inte är fallet. Häromdagen besökte vi t.ex. Bauergården i Bunn och i går övernattade vi i Lyrestad. Båda dessa har sina fördelar med mycket varierat serviceutbud, där Bauergården är överlägsen. Idag bestämde vi oss för att besöka Hajstorp och blev både överraskade samt tagna av platsen charm vid Göta kanal. Gammal miljö med hög puls av slussande fritidsbåtar och cyklister. Husbilar över 3 ton måste dock komma söderifrån eftersom bron över Göta kanal bara klarar 3 ton.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. I Hajstorp har husbilarna fullservice, deras plats för tömning av gråvatten är exemplarisk.

   Radera
 2. Vi har också besökt Bauergården. Fint med konstgräset där och bra servicehus. Sen har vi bara varit på ett ställe vid Göta kanal där det också var fint :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hajstorp är absolut den trevligaste och roligaste platsen att övernatta på längs Göta kanal. Hajstorp kan jag rekommendera. Husbil över 3 ton måste komma söderifrån till Hajstorp.

   Radera
 3. Är man från Söderköping så gillar man Göta kanal. Många minnen har man dadade i kanalen hos kusiner som hade gård utanför Söderköping Frugan åkte skriskor på vintern. Många minnen kring kanalen och nu med husbil är man där ibland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Under framförallt säsongen med slussande fritidsbåtar så är det trevligt att stå vid Göta kanal.

   Radera
 4. Sommaren tar aldrig slut den bara flyttar på sig. Bara alla vackra platser ligger kvar för att upptäckas förr eller senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns så många vackra och trevliga platser i vårt avlånga land.

   Radera