lördag 20 juli 2019

Underhåll av huset

I flera veckor har jag ägnat en hel del tid till underhållsarbete på vårt hus. Det handlar främst om målning både inom- och utomhus. Äntligen har jag åtgärdat de märken på dörrar och dörrfoder som Nellie skapade i samband med att hennes tänder växte. Tog med en list till Måleributiken i Alvik där dom skannade listen för att sedan mixa och få till en liten burk med samma färg. Utvändigt har det mest handlat om målning av fönsterspröjs och byte av tre foder, som var rötskadade, på ett gavelönster på övervåningen. Det återstår dock en del fönstermålning mm p.g.a. värmen.

4 kommentarer:

  1. Om det är ert hus som du lagt ut i bild, då förstår jag att ni har alldeles för stort hus och mycket underhåll. Vi behöver inte så stort i vår ålder. Lycka till med ev försäljning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det är vårt hus som vi har gillat i många år. Nu har trappan upp till övervåningen blivit ett problem för Kristina. Därför söker vi en enplansvilla här i Stockholm, öster ut och norr över där vår dotter bor med sin familj.

      Radera
  2. Det stämmer, det är en hel del att måla och sköta om. Vi tycker att vårt boende har flera positiva delar som överväger andra alternativ.

    SvaraRadera
  3. Denna plan att hitta och flytta till en enplansvilla har vi lagt på is. Kristina säger sig inte orka engagera sig i ett nytt hus.

    SvaraRadera