onsdag 23 oktober 2019

Avställd

Vi hade tänkt göra några turer till under oktober. Alltför många lågtryck i kombination med kortare dagar och mörker har medfört att vi tills slut insåg att hösten har kommit betydligt tidigare än vanligt. I lördags ställde vi av husbilen. Nu får den vila tills det ljusnar igen och jag känner mig någotsånär återställd efter kommande olustiga behandling. Jag ser redan fram emot nästa års husbilssäsong och har noterat några besöksmål. Husbilen töms även denna gång på alla textilier eftersom den kommer att stå uppställd utan värme på garageuppfarten. Där har jag full koll på den och kan avlägsna alltför tunga snömängder på taket.

4 kommentarer:

  1. Vi har också ställt av den och det är ju så enkelt att ställa på igen när man vill göra en utflykt. Vi tycker om att besöka Göteborg under december, får se om det blir så i år igen.
    Skönt att du känner bättre.

    SvaraRadera
  2. Vi står så gott som avställda, en meter utanför kontoret. Men i och med att vi bor i den, får vi inte ställa av den. Det ska bli riktigt skönt att bo i bussen i vinter. Hoppas att vi syns till våren.

    SvaraRadera