tisdag 8 oktober 2019

Knäböj

För femton år sedan var Kristina och jag med om en allvarlig trafikolycka. Vi blev påkörda av en polis när vi i hög fart kom åkande på motorcykel. Vi hamnade på sjukhus och det tog lång tid att läka och få ordning på våra kroppar. Kristinas högerben blev kortare än det andra benet. Idag träffade vi en ortopedspecialist som konstaterade att knäleden på det korta benet håller på att ge vika. Läkaren skrev därför en remiss till Linds ortopediska där vi har varit många gånger tidigare. Kristina ska nu få ett stöd för knäleden för att förhindra att knäleden böjs bakåt när hon står upp.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jag är glad för att vi tog tag i detta och träffade en specialistortoped som på en gång såg problemet och hjälpte Kristina. Om inget görs så blir det bara värre med tiden.

      Radera
  2. Tur man är två, ensam är det inte lätt att ta tag i saker och ting. Ni hade ändå tur som överlevde båda två. Hoppas nu att allt går åt rätt håll och att Kristina får den hjälp hon behöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi hade en sagolik tur den gången, om vi hade fått ett möte så hade allt varit slut. Det kommer säkert att bli bra med ett stöd för knäleden. Tack för omtanken.

      Radera