söndag 12 maj 2013

Vår på Öland

Vi har valt att stanna kvar några dagar på Öland efter KABE-klubbens årsmöte i Borgholm. Orsaken är att vi aldrig tidigare har upplevt våren på Öland. Det är speciellt skönt att det inte tycks vara någon trängsel och minimalt med trafik även om allt inte har öppnat ännu. Efter att ha besökt flera kända besöksmål så hamnade vi till slut på ställplatsen Böda hamn där vi övernattar tillsammans med åtta andra husbilar.

10 kommentarer:

 1. Gör ni rätt i som stannar på den soliga och vackra ön!

  Lev väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi lämnade Öland idag, nu på väg till Karlshamn för att installera en Alugastank. Igår hörde vi båsen lärkan och göken.

   Radera
 2. Ofta ställde vi upp husvagnen på Löttorps Camping i början av maj månad. Sedan körde vi 56 mil varje helg för att komma dit. Under hela 26 år i rad har vi varit camperat på Löttorp. Den underbaraste tiden är just nu fram till midsommar. Ingen trängsel men fullt av vackra blommor. Stanna och njut så länge ni kan. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har också många härliga minnes från många år just i Löttorp. Saknar varje år den extremt goda Ölandslimpan som vi köpte på bageriet.

   Radera
 3. Våren är säkert helt underbar på Öland. Sommrarna är ju magiska så klart våren med är det.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

  SvaraRadera
 4. Böjda är fint. Det finns många bra ställplatser på Öland, men vår favorit är Kårehamn, besök den. Ha det, 3M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igår natt stannade vi just i Kårehamn eftersom den ställplatsen blev årets ställplats 2011. Det blåste en aning så v hamnade på en otillåten plats vid slipen. Vi fick dock stå kvar och behövde inte flytta på oss. Platsen på gräset var stängd.

   Radera
 5. Böda Hamn är vår camping varje sommar i 3veckor. Vi skulle gärna stå där hela sommaren, men det är lite långt att åka varje helg.
  Öland är mycke fint så jag förstår att ni är kvar .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böda hamn är en ställplats, där kan man väl inte stå hela tre veckor i sträck, förmodar att du menar campingplatsen alldeles intill.

   Radera