lördag 25 maj 2013

Vita syrener

Vita syrener som blommar om våren har vi hört Ann-Louise Hansson sjunga om många gånger. Och nu är den tiden inne här i Mälardalen. På måndag är det dags för lite service på husbilen. Har bokat in den hos Hansen Caravan i Upplands-Väsby. Där ska de bland annat reparera några småsprickor på markissidan och förstärka hörnen med av KABE nyframtagna förstärkningar. Dessutom ska bodelen fukttestas och genomgå den årliga servicen enligt serviceboken.

6 kommentarer:

 1. Syrener luktar också gott!

  Liljekonvaljer blomma här vid Sundbyholm!

  Lev väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Doften av liljekonvaljer är enastående och riktigt njutbar. Det är sommar för mig.

   Radera
 2. Doftande syrener kan nästan bli överväldigande ibland, men det är en härlig period med vita och lila syrener i trädgårdarna. Lyckat till med servicen, det gäller att hålla bobilen tiptop inför sommarens turer, eller hur? Kram, 3M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu gäller det att njuta och försöka minnas allt det vackra. Gillar egentligen inte att behöva tömma husbilen för att den ska in på service under den bästa delen av säsongen. Men, vissa saker måste bara fixas till för att resandet ska kunna funka utan bekymmer.

   Radera
 3. Jag fattar snart inte hur sen naturen är hos oss. Vi knappt gröna blad å syrenen, än mindre blommor. Jag får skicka kort på mina när din är överblommade. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt att det är varmare ju längre norrut man kommer. En tröst kan vara att ni får njuta längre av den fagra grönskan.

   Radera