torsdag 9 november 2017

Ställplatsköer

Flera gånger, den här säsongen, har vi kommit fram till populära husbilsplatser på eftermiddagen runt tresnåret och då har det varit fullt. Det beror förstås på att ställplatser idag är en bristvara samtidigt som antalet husbilar har ökat enormt mycket. Vi har i år också noterat att många lämnar husbilsplatsen väldigt tidigt på morgonen, långt innan vi ens har ätit frukost. Anar att de då har räknat ut vilken tid de behöver för att komma fram i tid till nästa plats. För att ha chans att få en plats, under framförallt semesterperioden, bör man troligen anlända mellan klockan 12 -13. Detta är säkerligen värt ta hänsyn till kommande säsong. Hoppas verkligen inte att vi ska behöva hamna i ställplatsköer.

6 kommentarer:

 1. Jobbigt att det blivit så trångt överallt. Det behövs fler ställplatser helt enkelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, speciellt under sommarperioden, främst juli.

   Radera
 2. En familj uttalade sig i ett reportage i en husbilstidning: "Vi kör hela ätet utom juli månad, då orkar vi inte trängas"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är också tyvärr mest hemma under juli månad.

   Radera
 3. Vi har också märkt att det blir trängre och trängre med platserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flertalet husbilsplatser tillämpar droppin, men det skulle inte förvåna mig om antalet bokningsbara platser ökar framöver. Det är ju trist att åka långt och inte få en plats när man anländer.

   Radera