onsdag 23 maj 2018

Många pensionärer ute

Det tycks vara många pensionärer som tänker precis som oss och prioriterar husbilsåkandet till maj och juni för att sedan göra ett uppehåll under juli. Av tidigare erfarenheter så vet många att under juli möts man alltmer av knökfulla husbilsplatser. Igår gästade vi gästhamnen i Västerås, där var det fullt på kvällen. Idag hade vi som mål att besöka Boforsudden i Karlskoga. När vi kom vid ettiden var det fullt. Vi köade en timma innan vi gav upp. Med perfekt läge och solsken, gratis med full service inklusive el, är det inte många som drar vidare. Vi hamnade i Kristinehamn vid deras gästhamn, där är det också fullt i kväll.

6 kommentarer:

 1. Samma har gällt för oss under våra Europaresor under 17 år. I början av juli är det kö till allt. Då åker vi hem och jobbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tills dess att det finns tillräckligt med husbilsplatser så kommer juli att vara en dålig månad för husbilsturisten i Sverige.

   Radera
 2. Vi var i dessa trakter nyligen. Karlstad och Lars Lerins tittade på den hans konst. Fick parkeringstillstånd i representation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med parkeringstillstånd så står man tryggt.

   Radera