lördag 12 maj 2018

Sommar Stockholm

I morse när vi vaknade i Vadstena var det dimmigt och blött ute efter nattens ihållande regn som smattrade rejält på husbilstaket. Efter att ha diskuterat en stund och kollat på väderapparna så bestämde vi oss för att vända hemåt. Vi har några tider att passa kommande vecka och räknade med att det troligen skulle vara mindre trafik till Stockholm idag lördag än i morgon då många återvänder efter långhelgen. Det visade sig vara ett helt rätt beslut. Redan i Jönåker möttes vi av sol och blå himmel. Hemma i Hässelby var det fortfarande jättevarm sommar, inte en droppe regn på en dryg vecka enligt regnmätaren. Vi möttes bl.a. av fullt utslagna gullvivor vid vår entré.

6 kommentarer:

 1. Nu är det försommar på riktigt och kanske den bästa försommaren på flera år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För fjorton dagar sedan på Valborg så frös vi, nu är det närmare 25 gr varmt och då tycker jag att det är för varmt eftersom jag inte solbadar längre.

   Radera
 2. Vi gjorde samma beslut som ni att köra hem från Österlen redan igår. Knappt några bilar ute på vägarna och en underbar solig söndag har vi nu att njuta av.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer, det gick smärtfritt att ta sig västerut över Tranebergsbron förbi Brommaplan som nästan alltid innebär köer.

   Radera
 3. Vi körde hem också. Fanns på agendan att göra här hemma. Är som finnas nu här hemma i omgivningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en juvlig tid just nu, jag vill inte direkt missa något i den lilla trädgård som vi har.

   Radera