söndag 12 maj 2019

Olyckligt slut

Årets första husbilstur slutade inte på ett bra sätt, den fick istället ett mycket olyckligt slut. Kort tid efter hemkomsten råkade Kristina p.g.a. sin sjukdom falla i badrummet och slog sig i huvudet, armbåge och höft. Efter en stunds funderande, eftersom Kristina inte kunde gå, förstod vi att detta inte går över av sig självt. Ringde 112 efter en ambulansen som kom med två superduktiga sjukvårdare. Det blev sedan en mycket lång väntan (hela fredagsnatten) på undersökning och röntgen på Capio S:t Görans sjukhus. Lyckligtvis var inget brutet. På lördagsmorgonen vid sjutiden blev det slutligen förflyttning till Sabbatsbergs sjukhus där hon nu är inlagd.

8 kommentarer:

 1. Ni har drabbats av det ena, efter det andra och ändå hållit modet uppe. Vore det inte nog med detta. Jag lider med er! Den enda tröst är att inget blev sönderbrutet. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu är det minsann tungt, besöker Kristina varje dag, hon blir sakta bättre. Denna gång blev inga ben brutna. Pannan är blågulgrön efter en rejäl smäll i golvet.

   Radera
 2. Jag lider med er. Hoppas att frun kryar på sig. För sommaren har inte ens börjat än

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det kommer dessvärre att ta en lång tid innan vi tillsammans kan gå ombord på husbilen igen. Husbilen är avställd i nuläget.

   Radera
 3. Fy vilket tråkigt slut på er utflykt. Hoppas verkligen att Kristina blir bra och att ni kan få ställa på husbilen igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kristina kommer hem från sjukhusets i morgon torsdag. Anar att det följer en ganska lång rehabtid innan hon kan ta sig in och ut ur husbilen. Tack för omtanken.

   Radera
 4. Aj Aj Aj vilken vurpa hon gjort, hoppas nu att hon/ni får den hjälp ni behöver för att bli snabbt återställd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här fallet gjorde och gör fortfarande ont, främst i låret som fick ta emot merparten av fallet. Hon kan fortfarande inte gå själv. När hon använder rollatorn så funkar det bäst, jag måste dock gå med eftersom hennes balans är mycket dålig. Tack för omtanken.

   Radera