torsdag 2 april 2020

Ovanlig husbilssäsong

Idag har jag ställt på husbilen som nu är rustad och klar för att ta oss ut på nya äventyr. Allt tycks fungera som det ska och på tisdag nästa vecka är det dags för den årliga kontrollbesiktningen. Jag har en känsla av att årets husbilssäsong kommer att bli annorlunda med hänsyn till corona-pandemin. Det dröjer nog ett tag innan vi vågar ge oss ut eftersom vi båda tillhör riskgruppen. Vi är väl medvetna om att dagens situation med uppåtgående viruskurvor ännu inte nått peaken och att alla skyddsåtgärder kommer att gälla under lång tid framöver.

4 kommentarer:

 1. Vi har varit påställda hela vintern, annars gäller inte vår försäkring, när vi bor i den. Vi har rullat 250 m sammanlagt i vinter för att komma till tanktömningen. Jag blir mer och mer inställd på hemmasemester i år. Var jätteförsiktiga om ni åker ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhållandet att man bara kan få läkarhjälp i sin hemkommun medför att vi blir ganska begränsade och törs därför inte ge oss ut på alltför långa rutter.

   Radera
 2. Vi ställde på husbilen för att göra som ni, till besiktning och service. Därefter har vi ställt av den och så kommer det vara ett tag. Har inga planer på att resa iväg. Tycker det är bra att hålla oss hemma. Skulle tillfälle dyka upp är det enkelt att ställa på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns också lite olustigt att ge sig ut när situationen i landet präglas av coronapandemin.

   Radera