fredag 21 juni 2013

Glad midsommar!

Vi valde att fira midsommaren tillsammans med andra husbilsentusiaster på ställplatsen Skutesjön som ligger nära Kinna. En fantastik anläggning som har det mesta för att människor ska kunna umgås och ha trevligt. Vi är ett 90-tal husbilsekipage som står tillsammans på en gräsplan. Alla verkar nöjda och glada. Speciellt efter sillen, potatisen och nubben som intogs vid ett gemensamt långbord. Tyvärr kom regnet så alla flydde in under sina markiser. Alla våra läsare önskas en "Glad midsommar"!

4 kommentarer:

 1. Det kan väl nästan säga var lite långresa som ni har gett er ut på. Vi önskar er en fortsatt trevlig och Glad Midsommarhelg. Kram från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer. Det var första gången vi åkt 90 mil bara för att delta i ett spontant midsommarfirande. Men, det hela var värt sitt pris.

   Radera
 2. Vi önskar naturligtvis er också en riktigt underbar midsommar. Har hört om att det kom några skurar under dagen, men med god stämning så klarar man det också. Huvudsaken är dock att man trivs tillsammans med många goda vänner. Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg! Kramar 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skutesjön visade sig vara mycket mer än en vanlig ställplats, det är utan tvekan en näst intill komplett anläggning för husbilsturister som gillar möten och samvaron med andra husbilsentusiaster.

   Radera