fredag 7 juni 2013

Musik på Hässelby slott

På nationaldagen gjorde vi ett besök på Hässelby slott där Thomas Ledin och musiken numera huserar. Det visade sig att vi var många som lockades dit i det fina vädret för att tillsammans fira nationaldagen med skön musik och underhållning. Måste säga att det passar väldigt bra med musik i den miljön. Vi var också många som sökte sig in under lövträdens något svala skugga. Nellie var naturligtvis med, hon gillade särskilt alla tappade korv- och brödbitar i gräset.

4 kommentarer:

 1. Det såg verkligen trevligt ut och en fantastisk inramning till musiken. En sommarkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är speciellt kul att folkmusiken har fått flytta in på slottet där även CM Bellman har spelat för familjen Karl Bonde som lät bygga slottet i mitten av 1600-talet. Pass på att njut, sommaren pågår som bäst i dessa dagar.

   Radera
 2. Läste i någon tidning att Ledin hade övertagit slottet. Det kan nog bli många trevliga konserter där med hans känningar i branschen. Det är inte fel att lyssna på honom heller. Han lär ha sagt att musiken skulle tillbaka till slottet. Låter väldigt trevlig och nära har ni också. Njut så länge det går! Kram 3 M

  SvaraRadera
 3. Det är Stockholm stad som äger slottet. Thomas Ledin arrenderar allt. Vi gillar också hans musik och låtar.

  SvaraRadera