tisdag 20 december 2016

Kunstig juletre

För första gången någonsin blev det en konstgran, som liknar en ädelgran, inomhus i år. Vår dotter Louise skulle säkert säga att det är stor "panchovarning" som gäller på detta. Vad gör väl det, vi är ju långlediga. Vi tycker att vi i år har släpat färdigt på granar, en inne och en utomhus. Det fina med konstgranen är att den behöver inget vatten, men barrar gör den, speciellt när den monteras. Den är otroligt jämn och fin. Det fanns många olika att välja på, vi tog en lagomgran och har klätt den med våra tidigare ledljus och kulor.

10 kommentarer:

 1. Man ska göra det lätt för sig. Vi njuter av andras granar. Jul hos dottern blir det i år tillsammans med alla barn och barnbarn med respektive.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska också fira julen hos dottern och barnbarnen. Där finns det en riktig liten gran.

   Radera
 2. Vi "importerade" våra två innegranar från Holland. De är som din gran, ganska stora och mycket täta. Vi hinner inte, eller glömmer vi att vattna sena kvällar, när vi kommer hem. För oss har det varit idealet i ganska många år nu. Kan en gammal skogsarbetare göra så här, kan du göra det också Lars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matts, då kan vi lugnt mysa vidare tillsammans med vår konstgran.

   Radera
 3. Haha, roligt namn på den! Vi skaffar ingen gran eftersom vi ändå ska fira jul hos andra (fredagen hos Peters ena son, lördagen hos Peters brorsdotter och måndagen hos min mamma), så vi får njuta av deras julutsmyckningar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör ni klokt i, om julen ska firas på annat håll så behövs ingen gran.

   Radera
 4. Det är lugnt pappa, ingen varning utfärdas för pensionsbeteenden ännu... Granen var riktigt fin och jag ser fram emot att njuta den mer på Annandag jul hos er. Kram, Louise

  SvaraRadera