lördag 4 juni 2016

Hav & Logi

Det är flera år sedan vi tog in på en svensk camping. För det mesta brukar vi välja att övernatta på husbilsplatser. I den stekheta sommarvärmen i början av juni valde vi att ta in på en camping "Hav & Logi" som ligger på Tjörn nära Skärhamn. Här har vi en stor plan tomt på gräs. Vi har kommit att gilla denna camping som även har familjehus och vandrarhem. Här har man satsat på att skapa en lugn och mycket trivsam miljö utöver det vanliga. Vi trivs så bra att vi har stannat i tre dagar. Anläggningen är relativt ny med hög klass och bra service. Faktiskt en "lyxcamping" som attraherar både husbils- och husvagnsekipage. Fler anläggningar av denna typ uppskattas av oss.


6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är en pärla. Om framtidens campingar utformas på detta sätt så är campinglivet helt ok. Här har man satsat på oss som kommer med husbil och vi är många med husbil här. Lekplatsen är minimal, det gör inget för barnen som här har roligt tillsammans ändå. För oss lite äldre finns tillgång till en relaxavdelning med fin utsikt.

  SvaraRadera
 2. Låter fint! Campingar kan vara väldigt olika och ibland tycker vi att husbilister dömer ut alla campingar lite i onödan. Vi gillar också både fricamping och ställplatser, men vissa campingar kan vara väldigt trivsamma och fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Besöket på campingen "Hav & Logi" har ändrat min syn på små campingar. Hoppas kunna hitta fler som har det där lilla extra som påverkar trivseln.

   Radera
 3. Det ser ut att vara en fin trevlig camping ni har hamnat på.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, den campingen överträffade våra förväntningar med råge.

  SvaraRadera