tisdag 7 juni 2016

Bästa utsikten

På vår resa på västkusten från Helsingborg och norröver var vårt mål att avsluta med ett besök i Strömstad. Där har vi varit flera gången tidigare och då alltid stått med husbilen på de få husbilsplatser som finns där. Denna gång bestämde vi oss för att ta in på Strömstad Camping. Det visade sig bli en succé. Denna vecka gällde dropin och vi valde en plats med den absolut bästa utsikten ut över Strömstad och skärgården utanför. Strömstad Camping har alldeles utmärkta platser för husbilar och suverän service. Denna camping skiljer verkligen ut sig, där har man satsat ovanligt mycket på husbilar. Jag tycker att Strömstad Camping är Sveriges bästa camping för husbilar.

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Denna relativt nya och ombyggda camping har ändrat min syn på campingar. Flertalet gäster var trevliga husbilsturister varav många norska par.

      Radera
  2. Strömstad är en supertrevlig liten stad vid den här årstiden. Under semestertider är det ganska trångt överallt. Hur campingen har sett ut tidigare har jag ingen aning om, tror att det då fanns mer som traditionella campingplatser med fokus på barn.

    SvaraRadera