söndag 26 juni 2016

Solnedgång över Siljan

Vi hade som vanligt förberett oss för ett kyligt och blött midsommarfirande i DalarnaTällbergs camping som ligger precis vid Siljans strand. Våra farhågor blev inte besannade denna gång utan vi fick uppleva den bästa midsommarhelg som vi någonsin fått njuta av i Tällberg. Siljan såg förmodligen till så att alla lågtryck tog en annan väg och vi fick istället glädjas över sol, värme och blå himmel. Denna midsommarhelg kommer vi att minnas av flera olika skäl, främst beroende på den behagliga värmen, trivseln och alla vackra solnedgångar.

8 kommentarer:

 1. Härligt att ni fick en sån fin midsommarafton! Vacker solnedgång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är speciellt att vara i Dalarna i samband med midsommaren. Spelmän och många i folkdräkter sätter sin prägel på festligheterna.

   Radera
 2. Vad roligt att ni har haft det bra. Nästa sommar "tror jag" att vi far till Bayonne i Biscyabukten, för att just se just solnedgångar. Jag vet att det är onödigt långt men... vi får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni har blivit förtjusta i Frankrike, vi var nere runt Biarritz för många år sedan och spelade golf. Det är fint även där vid Biscyabukten.

   Radera
 3. Tällberg är bara så vackert!
  Ligger ca 6 mil norr om oss :-)
  Vi stod där också för nåt år sen.


  Ha det gott...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är extra fint i samband med midsommarn, genuint på något sätt. Det var väl här det började?

   Radera